Sauna’s en Infraroodcabines

Regelmatig gebruik van een sauna of infraroodcabine houdt u fit, actief en gezond. Alle cabines staan bekend om de weldadige therapeutische werking op het menselijk lichaam. In het Infocentrum vindt u verschillende modellen sauna’s en infraroodcabines.

Sauna’s zijn er in vele soorten en maten. Van een knusse éénpersoonssauna, tot een royale familiesauna. De hoge temperatuur in een sauna, van rond de 80 graden, heeft een sterk positieve invloed op de hartactiviteit en de bloeddruk. Het is een niet belastende hartkringlooptraining. Een juist saunabad met een aansluitende afkoeling werkt positief op het gehele lichaam: het ontspant, het versterkt de huid en het verhoogt de weerstand tegen infecties.

Een infraroodcabine is bijzonder ontspannend. Daarnaast heeft het ook een heilzame werking op uw spieren, gewrichten en uw huid. Uw huid wordt ontdaan van afvalstoffen. In de cabine wordt het (slechts) 40°C tot 60°C warm. Het grootste deel van de infraroodstraling zet zich rechtstreeks om in lichaamswarmte.

Kijk voor informatie op wewillennietstoken.nu , zonnepaneelprijzen.nl en dakkapel.net/.