Zwembaden

Het is voor velen een lang gekoesterde wens. Een eigen zwembad om elke dag optimaal van te kunnen genieten. Het maakt uw thuis tot een heerlijk zwemparadijs. Ontspanning en plezier voor het hele gezin. Wanneer u maar wilt.

Bij het Zwembad Info Centrum vindt u op zwembadgebied voor binnen en buiten onder andere de volgende zwembaden:

Vinylester Monoblock:

Dit bad uit één stuk voldoet aan al uw wensen en eisen. Naast luxe en comfort is aandacht besteed aan veiligheid en design. Het bad wordt in Nederland gemaakt van hoogwaardig glasvezelversterkt vinylester.

Intex Modular:

Een vinylester bad opgebouwd uit verschillende elementen, waardoor het mogelijk is om een zwembad in nagenoeg elke afmeting aan te leggen. Bij ons kunt u een Modular bad met overloopgoot bekijken.

Bouwkundige foliebaden:

Wij kunnen u adviseren omtrent diverse soorten bouwkundige foliebaden.

Randapparatuur:

Natuurlijk vindt u bij ons ook alle randapparatuur zoals filterunits, apparatuur voor waterbehandeling, chloorvrij zwemmen, zwembadafdekkingen en zwembad-overkappingen, voor veiligheid en energiebesparing. Als u denkt aan een binnenzwembad, beschikken we ook over de know-how betreffende ontvochtiging en luchtbehandeling.

Accessoires:

Accessoires vindt u ook in het Infocentrum, zoals jetstreams, vloedgolfdouches, grijsbeugels en bodemzuigers.

Proefzwemmen:

Kom eens bij ons proefzwemmen, voor een voorproefje op uw eigen zwembad.

Een goede sportarmband is wel fijn om je telefoon mee te nemen bij het sporten maar er zijn er slechts enkele echt waterdicht bij het zwemmen ermee. Compressiekousen zijn ook heel fijn bij het sporten alleen minder relevant bij het zwemmen

kijk voor meer informatie op elektrischefietsencenter.nl en Wielrenner.shop.